0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Upolował ktoś już coś z terenów połnocnej Polski?? Masakra. Rozmawiałem z ludzmi z Hornsundu z stacji polarnej ale u nich narazie lipa dużo chmur.
Cytat: skynet w Styczeń 24, 2012, 19:41Upolował ktoś już coś z terenów połnocnej Polski?? Masakra. Rozmawiałem z ludzmi z Hornsundu z stacji polarnej ale u nich narazie lipa dużo chmur.Przy tak niskim kp (ledwie 5), nędznej gęstości wiatru słonecznego i północnym Bz to na razie chyba nie ma szans nawet z północnej Polski coś zobaczyć.Oby się warunki polepszyły w najbliższym czasie. Ciekawe co u Wioli słychać ?
Cytat: TomIR w Styczeń 24, 2012, 19:48Cytat: skynet w Styczeń 24, 2012, 19:41Upolował ktoś już coś z terenów połnocnej Polski?? Masakra. Rozmawiałem z ludzmi z Hornsundu z stacji polarnej ale u nich narazie lipa dużo chmur.Przy tak niskim kp (ledwie 5), nędznej gęstości wiatru słonecznego i północnym Bz to na razie chyba nie ma szans nawet z północnej Polski coś zobaczyć.Oby się warunki polepszyły w najbliższym czasie. Ciekawe co u Wioli słychać ?Pewnie szaleje z obiektywem.
Teraz kp=3.
Cytat: Rafal Reszelewski w Styczeń 25, 2012, 01:55Teraz kp=3.Czyli - to by chyba było na tyle...
Nie sądzę. Wykresy na http://www.swpc.noaa.gov/ace/ace_rtsw_data.html są nadal niestabilne...