Autor Wątek: Muzyczna oprawa SONDY  (Przeczytany 3128 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bartholomew

• LOXem i ropą! ;)
Odp: Muzyczna oprawa SONDY
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 05, 2022, 18:16 »
Cześć!

Ktoś wie czy "fonoteka Sondy" jest gdzieś w necie wciąż dostępna? Mam ją zapisaną ostatni raz pod adresem fonoteka.herokuapp.com ale widzę, że jest tam jakaś awaria (może permanentna)? A może istnieje jakiś w miarę aktualny spis w arkuszu kalkulacyjnym (kiedyś chyba był) i ktoś może go udostępnić?

Pozdrawiam

Offline Radek68

• Moderator Globalny
  • "Jutro to dziś, tyle że jutro" Sławomir Mrożek
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 11, 2022, 13:40 »
Byłem na tej stronie zaledwie kilkanaście dni temu, działała. Nawet sobie pomyślałem, że "kurcze, oby nie zniknęła i ciekawe jak długo jeszcze będzie dostępna". Oby to faktycznie była tylko chwilowa awaria.

Plik xls niestety jest dość stary, ale mam. Spakowany do zip, proszę bardzo:
The Dark Side of the Moon

Offline Bartholomew

• LOXem i ropą! ;)
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 15, 2022, 18:42 »
Byłem na tej stronie zaledwie kilkanaście dni temu, działała. Nawet sobie pomyślałem, że "kurcze, oby nie zniknęła i ciekawe jak długo jeszcze będzie dostępna". Oby to faktycznie była tylko chwilowa awaria.

Plik xls niestety jest dość stary, ale mam. Spakowany do zip, proszę bardzo:

Też byłem tam parę tygodni temu. To już chyba trzecia lokalizacja tej strony, przynajmniej miałem w zakładkach ją pod kolejnym adresem. Nie pamiętam nicka autora (choć pamiętam z nim rozmowy) ale chyba nie dołączył tutaj?

Dzięki za plik.

Offline Sonda1977

• Nowy
  • *
  • LOXem i ropą! ;)
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 15, 2022, 21:57 »
Autorem tej świetnej stronki był : bobobobo. Jeśli ktoś ma do niego kontakt to apeluje by skorzystał z niego by przywrócić do życia te informacje. Były bezcenne. A jeśli chodzi o nowe znaleziska to coraz trudniej... Ale nie poddaje się.

Polskie Forum Astronautyczne

« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 15, 2022, 21:57 »