Głosów w sumie: 24
Głosowanie skończone: Sierpień 06, 2019, 10:15
Borys i 3 Gości przegląda ten wątek.
Tymczasem w Starbase do MegaBay 2 wjechał Ship 35(nos+ładownia) który poleci w 9 locie!
Cytat: Lion97 w Grudzień 27, 2024, 00:34Tymczasem w Starbase do MegaBay 2 wjechał Ship 35(nos+ładownia) który poleci w 9 locie!Wygląda na to, że ma sprzęt do złapania przez ramiona wieży, więc w 9 locie możemy spodziewać się łapania Shipa!
Jak w styczniu będzie 7 test, to 8 pewno w marcu, a 9 w maju 2025. Myślicie że taka będzie najprawdopodniejsza częstotliwość lotów w najbliższym czasie ? Czy są szanse na szybsze terminy testów ?
Mam nadzieję że w 2025 się porządnie rozbujają, chyba do 17 stycznia mają być konsultacje społeczne odnośnie 25 startów rocznie w Starbase (City)
Cytat: mars76 w Grudzień 29, 2024, 20:57Mam nadzieję że w 2025 się porządnie rozbujają, chyba do 17 stycznia mają być konsultacje społeczne odnośnie 25 startów rocznie w Starbase (City)Również (jak zapewne wszyscy tutaj i nie tylko) mam taką nadzieję, ale bardzo wątpię w te 25 startów. Tak skromnie sądzę (biorąc pod uwagę obsuwy z okazji złej pogody czy stricte technicznej natury), że wyrobią się z max 15 lotami. A pod uwagę trzeba (niestety) brać również potencjalną "anomalię" np. z uszkodzeniem wieży włącznie. 25 to oczywiście Elonowy hurra-turbo-adhd-optymizm. Tak imho.
Wygląda na to, że Booster 12 zostanie przeniesiony do MB1, prawdopodobnie w celu złomowania.