No, gratulacje!
ALE: dziwi mnie trochę słaba intensywność zjawiska na filmiku, biorąc po uwagę podawane parametry ekspozycji klatek. Czy to sprawa wyjątkowo jasnego tła nieba? Bo nie bardzo mi się chce wierzyć, że samo zjawisko było tak słabe. Jakiej wartości przesłony użyłeś? Ja akurat często fotografowałem zorze z podobnymi ustawieniami (t 15s, ISO 800), z tym, że F/2.8. Także przy Księżycu, choć schowanym za chmurami. Wychodziło wyraźniej, z wyjątkiem ekstremalnie słabych zórz.
A może to po prostu mój monitor, choć to chyba mało prawdopodobne. Najbardziej zastanawia mnie to b. jasne niebo. Fociłeś z samego miasta, prawda?
Pozdrawiam
-J.
[edit] P.S. Spaceweather.com nawaliło w nocy akurat nie z powodu przeciążenia, ale podobno mieli awarię techniczną:
"SERVICE OUTAGE: On Sept. 12th, Spaceweather.com was offline for more than 12 hours during the most intense geomagnetic storm of the year. Ironically, the outage was not caused by solar activity. A hardware failure in the network of our Internet service provider brought the web site down at the worst possible time. Webmaster Dr. Tony Phillips apologizes to our readers, alert subscribers, and advertisers for the outage. We are taking steps to make sure this cannot happen again."