0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nie wiem czy zauważyliście ale na dyszy drugiego stopnia jakieś śmieci były (kawałki foli?), które w trakcie odpadły.
Cytat: yabuzapit w Czerwca 15, 2016, 16:45Nie wiem czy zauważyliście ale na dyszy drugiego stopnia jakieś śmieci były (kawałki foli?), które w trakcie odpadły.też to zauważyłem, (nie chodzi o ten ring)
Cytat: wini w Czerwca 15, 2016, 16:49Cytat: yabuzapit w Czerwca 15, 2016, 16:45Nie wiem czy zauważyliście ale na dyszy drugiego stopnia jakieś śmieci były (kawałki foli?), które w trakcie odpadły.też to zauważyłem, (nie chodzi o ten ring)Tak to drobne części osłony termicznej. Nic poważnego. W poprzednich lotach było podobnie.
Dex Torricke-Barton @DexBarton 4 min.4 minuty temuWe weren't able to recover 1st stage. Landing is secondary objective and we got valuable data to inform future attempts #Falcon9 #SpaceX
Elon Musk @elonmusk 2 min2 minuty temuAscent phase & satellites look good, but booster rocket had a RUD on droneshipElon Musk @elonmusk 51 sek.52 sekundy temuLooks like thrust was low on 1 of 3 landing engines. High g landings v sensitive to all engines operating at max.