Podaję koszty i dane do przelewu. Kwota 20zł za każdy egzemplarz:
1 egz. – 20 zł
2 egz. – 40 zł
3 egz. – 60 zł
(w kwocie tej zawarta jest przesyłka polecona Pocztą Polską i opakowanie – koperta z ochroną bąbelkową formatu 18H). Istnieje możliwość wysyłki zagranicznej, ale w takich przypadkach proszę o kontakt.
Kalendarz jest w rozmiarze 23x33,4 cm, 13 stron, strona tytułowa z legendą na odwrotnej stronie w gramaturze 300g – kolor 4/4; oraz 12 kart miesięcy w gramaturze 170g – kolor 4/0. Całość spiralowana na krótkim boku z zawieszką.
==================================
W przelewie należy podać:
Darowizna na Sekcję Astronomiczną, nik z forum, Imię i nazwisko, dokładny adres
Przelew należy zrobić na konto:
Nr rachunku bankowego: 16 1020 5460 0000 5102 0042 9886
Centrum Kultury
68-100 Żagań,
ul. Jana Pawła II 7
===================================
Nik z forum ułatwi nam identyfikację osoby z zamówieniem.
Dla ułatwienia pracy proszę o przesłanie kopii PDF, foto, przelewu na maila: sekcjaastronomiczna@wp.pl. Również tu możesz podać dane, gdyby przesyłka miała trafić na inny adres, bo inaczej wysyłamy na adres z przelewu.
W razie jakichkolwiek wątpliwości podaję stronę naszej instytucji (
http://centrumkultury.zagan.pl ) – są tam dane i adresy oraz numery konta i telefonów. Kontakt ze mną jest albo przez forum albo na adres sekcjaastronomiczna@wp.pl. Gdyby ktoś potrzebował skontaktować się telefonicznie niech napisze a podam numer telefonu na PW lub email własny.
Mam nadzieję, że niczego nie pominąłem i wszystkie informacje przedstawiłem dostatecznie jasno.
Z góry serdecznie wszystkim dziękuję za tak liczne poparcie tego przedsięwzięcia.