Zanim napiszesz przeczytaj!
Do wszystkich:Dział Hevelius 2 ma specjalne zasady.
Jedynie osoby aktywnie biorące udział w projekcie Hevelius 2 mają pełne prawo do pisania postów w tym dziale. Pozostałe osoby mogą pisać jedynie w wątkach p.t.
-
ScopeDome Hevelius 2 - 22.09.2012 (dla wszystkich)-
Luźne rozmowy na temat misji Hevelius 2 (dla wszystkich)-
19.11.2011 - (odwołany) start ScopeDome Hevelius 2Jeśli nie jesteś pewien, czy możesz pisać w tym dziale, to prawdopodobnie nie masz pełnych praw do pisania w tym dziale - napisz mi PW.
Posty napisane w wątkach przez osoby nie mające prawa do pisania w wątkach tego działu (poza "Luźnymi rozmowami" oraz wątkiem "19.11.2011 - start...") najprawdopodobniej zostaną skasowane lub przeniesione bez ostrzeżenia.
Zasady dla tego działu zostały wprowadzone w celu zminimalizowania szumu i niepotrzebnego postowania, które wprowadzało zamieszanie i spowalniało prace. W przypadku pytań i wątpliwości skontaktuj się ze mną.
Do biorących udział w projekcie Hevelius 2:Jeśli jesteś koordynatorem któregoś z zespołów, pamiętaj o tym, by:
- pierwszy post w Twoim dedykowanym wątku/wątkach zawierał podsumowanie, które od czasu do czasu byś uaktualniał,
Jeśli jesteś członkiem (lub koordynatorem) któregoś z zespołów, pamiętaj by:
- przesłać dane kontaktowe do kierownika projektu (tak tak - to ja!
),
- informować o potencjalnych problemach i opóźnieniach tak szybko jak to możliwe - w ten sposób unikniemy zamieszania.
Uaktualniłem wątki
Radek