Autor Wątek: Falcon 9 | CRS-23 | 29.08.2021  (Przeczytany 1791 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mss

  • Moderator Globalny
  • *****
  • Wiadomości: 8897
  • Space is not only about science, it is a vision,
    • Astronauci i ich loty...
Odp: Falcon 9 | CRS-23 | 29.08.2021
« Odpowiedź #30 dnia: Wrzesień 30, 2021, 18:09 »
Otwieramy wątek, dla relacji z wodowania:

Cytuj
SpaceX's Cargo Dragon spacecraft has now exited the approach ellipsoid, an imaginary box around the International Space Station four kilometers long, two kilometers wide, and two kilometers deep. The cargo capsule is on a safe trajectory away from the station, setting up for a deorbit burn at 10:07 p.m. EDT (0207 GMT) and splashdown in the Atlantic Ocean at 10:57 p.m. EDT (0257 GMT).

Wodowanie 01.10. o godzinie 04:57 czasu polskiego.
Intel Core i5-2320 3GHz/8GB RAM/AMD Radeon HD 7700 Series/HD 1 TB/Sony DVD ROM...

Offline kanarkusmaximus

  • Administrator
  • *****
  • Wiadomości: 21990
  • Ja z tym nie mam nic wspólnego!
    • Kosmonauta.net
Odp: Falcon 9 | CRS-23 | 29.08.2021
« Odpowiedź #31 dnia: Październik 01, 2021, 11:43 »

Polskie Forum Astronautyczne

Odp: Falcon 9 | CRS-23 | 29.08.2021
« Odpowiedź #31 dnia: Październik 01, 2021, 11:43 »