0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Radek68 w Września 13, 2012, 23:53Było. W TVP INFO. Sam nie oglądałem, ale wiem z relacji - było jakieś przemówienie transmitowane i tłumaczone na żywo, wymienianie zasług Polski, korzyści itp. Prosto z Centrum Kopernik.O! Ciekawa informacja. Dobrze, że była taka relacja w TV.
Było. W TVP INFO. Sam nie oglądałem, ale wiem z relacji - było jakieś przemówienie transmitowane i tłumaczone na żywo, wymienianie zasług Polski, korzyści itp. Prosto z Centrum Kopernik.
Uwaga! Dziś (14.09.2012) na łamach TOK FM o godzinie 14:20 odbędzie się wywiad m.in. z Maciejem Urbanowiczem o przystąpieniu Polski do ESA. Czy ktoś będzie mógł tego posłuchać?
Właśnie sobie słucham. Ciekawe, choć od gościa audycji "dowiedziałem się" też, że teflon to tworzywo wynalezione na potrzeby technologii kosmicznej...
Cytat: kanarkusmaximus w Września 14, 2012, 13:25Uwaga! Dziś (14.09.2012) na łamach TOK FM o godzinie 14:20 odbędzie się wywiad m.in. z Maciejem Urbanowiczem o przystąpieniu Polski do ESA. Czy ktoś będzie mógł tego posłuchać?
I w TVN:http://fakty.tvn24.pl/odyseja-kosmiczna,276930.html