0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ruscy coś ostatnio dają wiele fotek...kiedyś można było pomarzyć tylko o takiej ich ilości
Z tego co widzę to następna misja TMA-11M będzie nieźle doświadczona :Ohttp://pl.wikipedia.org/wiki/Sojuz_TMA-11MTiurin - 3 lotyMastracchio - 4 lotyWakata - 4 loty :O
Po co zaglądać na wiki, kiedy na stronie o Planowanych załogowych lotach kosmicznych jest wszystko co potrzebne! Powyższa statystyka będzie dostępna w dedykowanym temu lotowi wątku, który jest w moich planach (rezerwuję sobie jego założenie w odpowiednim czasie na forum załogowych) i nie potrzeba wspominać w wątku bieżącym
Cytat: mss w Września 23, 2013, 16:30Po co zaglądać na wiki, kiedy na stronie o Planowanych załogowych lotach kosmicznych jest wszystko co potrzebne! Powyższa statystyka będzie dostępna w dedykowanym temu lotowi wątku, który jest w moich planach (rezerwuję sobie jego założenie w odpowiednim czasie na forum załogowych) i nie potrzeba wspominać w wątku bieżącym Wątek założony, jednak musi jeszcze troszkę poczekać na rozwój wypadków na MSK
Nowe fotografie z wyświęcania rakiety i statku przez prawosławnego księdza:
O tym nie wiedziałem, dzięki MSS teraz wiem więcej na temat całej otoczki startu Fajnie, że mają duchową pomoc, duży plusik ode mnie
Cytat: russex w Września 24, 2013, 15:40 O tym nie wiedziałem, dzięki MSS teraz wiem więcej na temat całej otoczki startu Fajnie, że mają duchową pomoc, duży plusik ode mnie Oto opisy innych radzieckich/rosyjskich zwyczajów przed startem Sojuza !Polecam lekturę całego zasobu !
Dzięki, nie na darmo masz tytuł weterana