Ankieta

Gdzie będziemy w 2069 roku?

Niewiele się zmieni - obecność na LEO, misje bezzałogowe dalej
2 (8%)
Pełna komercjalizacja LEO (stacje, hotele i habitaty), baza naukowa na Księżycu (odpowiednik ISS)
9 (36%)
Pełna komercjalizacja LEO, pełna komercjalizacja Księżyca, bez misji marsjańskiej, bez górnictwa na planetoidach
0 (0%)
Pełna komercjalizacja LEO, pełna komercjalizacja Księżyca, bez misji marsjańskiej, próby górnictwa na planetoidach
2 (8%)
Pełna komercjalizacja LEO,  pełna komercjalizacja Księżyca, pojedyncze misje marsjańskie, pojedyncze górnictwo na planetoidach
3 (12%)
Pełna komercjalizacja LEO,  pełna komercjalizacja Księżyca, baza na Marsie (odpowiednik ISS), ograniczone górnictwo na planetoidach
4 (16%)
Pełna komercjalizacja LEO,  pełna komercjalizacja Księżyca, pełna komercjalizacja Marsa, pełne górnictwo na planetoidach
0 (0%)
Pełna komercjalizacja LEO,  pełna komercjalizacja Księżyca, pełna komercjalizacja Marsa, pierwsze załogowe misje do Wenus i planetoid
4 (16%)
Inne (dodaj swoją odpowiedź w komentarzu)
1 (4%)

Głosów w sumie: 23

Głosowanie skończone: Sierpnia 03, 2019, 13:02

Autor Wątek: Kolejne 50 lat...  (Przeczytany 5905 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marekfk

• Pełny
  • LOXem i ropą! ;)
Odp: Kolejne 50 lat...
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 05, 2019, 01:32 »
Szkoda, że nie udało się uzyskać więcej głosów.

Nie udało się uzyskać więcej głosów bo ta ankieta sensu nie miała, ja nie głosowałem bo jeżeli przewiduje "pojedyncze misje marsjańskie"
to z automatu mam dopisane górnictwo! na co większych szans nie widzę czy pełną komercjalizację księżyca (cokolwiek by to miało oznaczać)
Jak będzie jakaś bardziej przemyślana to zagłosuję :)

Polskie Forum Astronautyczne

Odp: Kolejne 50 lat...
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpnia 05, 2019, 01:32 »