Autor Wątek: infoShare 2015 - Gdańsk  (Przeczytany 1785 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

velo

• Gość
infoShare 2015 - Gdańsk
« dnia: Czerwiec 06, 2015, 17:00 »
Hej

Za parę dni, 11-12 czerwca, w Gdańsku odbędzie się festiwal technologii mediów.
https://infoshare.pl/

Spodziewanych jest ponad 4000 uczestników. Na imprezie nie zabraknie też akcentów kosmicznych.

Obecny będzie francuski astronauta Jean-Jacques Favier,
a także Sebastian Marcu, dyrektor firmy Design & Data (znani z animowanych filmików o Rosetta i Philae). O idei Startup Weekend i możliwościach nowych firm w branży kosmicznej opowie Adrian Pica.

Przemawiać będzie również Pan Krzysztof K - czyli znany nam kanarkusmaximus - kilka słów obiecał powiedzieć o różnych aplikacjach satelitarnych :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2015, 17:04 wysłana przez velo »

Offline Adam.Przybyla

• Weteran
  • Realista do bólu;-)
Odp: infoShare 2015 - Gdańsk
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 06, 2015, 18:49 »
Jeszcze mozesz podawac jego pelne nazwisko, jego niewatpliwe, kosmiczne defraudacje nie wyszly przeciez jeszcze na jaw;-)))
Z powazaniem
                                                                                                                                                                                                            Adam Przybyla
https://twitter.com/AdamPrzybyla
JID: adam.przybyla@gmail.com

Offline kanarkusmaximus

• Administrator
  • Ja z tym nie mam nic wspólnego!
    • Kosmonauta.net
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2015, 23:52 »
E tam! Wszystkie kosmiczne defraudacje są jeszcze przede mną, jak moja aplikacja na zarządzającego Wostocznym zostanie zaakceptowana! :)

A na poważnie - Infoshare to naprawdę ciekawa impreza, na którą warto się wybrać. Pojawia się pomysł, aby właśnie tam się działo więcej "kosmicznego" w tej przystępnej formie dla studentów/absolwentów/start-up'ów, czego wciąż nie ma w Polsce.

Polskie Forum Astronautyczne

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 06, 2015, 23:52 »