Autor Wątek: Wsparcie przy stronie My Tesla  (Przeczytany 4167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mytesla.com.pl

• MyTesla.com.pl
Wsparcie przy stronie My Tesla
« dnia: Lipca 30, 2015, 11:43 »
Witam serdecznie,

jestem autorem strony o pojazdach elektrycznych Tesli - mytesla.com.pl.

Chciałbym by w niedługim czasie pojawiły się tam profesjonalnie przygotowane, ale dość zwięźle, informacje na temat różnych projektów związanych z osobą Elona Muska, w tym właśnie SpaceX.

Od razu zaznaczę, że nie jestem znawcą w tematach astronautycznych, praktycznie w ogóle nie znam się na projekcie SpaceX. Dlatego też zwracam się z prośbą do Was o pomoc.

Być może jest tutaj osobą chętna do przygotowania krótkich, konkretnych i najważniejszych informacji o SpaceX?

Strona wyglądałaby mniej więcej w tym stylu: http://www.mytesla.com.pl/model-s/

Za pomoc na pewno się odwdzięczę, pomijając oczywisty fakt, o zawartej informacji o autorstwie w przygotowanym tekście przez tą osobę.

Strona o Tesli pozostanie stroną o tej tematyce, ale mimo to, chciałbym by były tam obecne informacje o SpaceX, Gigafactory, Powerwall i innych projektach Elona Muska.

Offline kanarkusmaximus

• Administrator
  • Ja z tym nie mam nic wspólnego!
    • Kosmonauta.net
Odp: Wsparcie przy stronie My Tesla
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 30, 2015, 11:58 »
Witamy na forum! Pozwoliłem sobie przenieść Twój post do nowego wątku a ten wątek potem do odpowiedniego działu.

Zachęcam chętnych do komunikacji z autorem tej strony. :)

Co do Kosmonauty - jeśli chcesz, te teksty są do dyspozycji zgodnie z naszymi zasadami licencji, czyli wyraźne napisanie skąd pochodzi tekst (z linkiem). :)

velo

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 30, 2015, 12:43 »
Hej cieszymy się, że do nas trafiłeś :)

Jakbyś też miał jakieś pytania, to też pisz tutaj :)

Offline mytesla.com.pl

• MyTesla.com.pl
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 30, 2015, 13:46 »
Dziękuję za odzew i uporządkowanie spraw formalnych z tematem, umieszczeniem go w odpowiedniej lokalizacji.

Tak jak już wspomniałem, nie posiadam wiedzy na temat SpaceX dlatego też liczę na pomoc osób z tego forum :)

Oczywiście, jeśli nie znajdzie się chętny do przygotowania informacji, to sam spróbuję je stworzyć.

kanarkusmaximus, mówisz o newsach z Waszej strony? Co do odnośnika, jasne, umieszczanie go to podstawa.

Polskie Forum Astronautyczne

« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 30, 2015, 13:46 »

Krzys

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 30, 2015, 14:16 »
Ciekawy ten Wasz serwis. Koniecznie dorzucie informacje o SolarCity. O tej trzeciej spółce Muska, jest najmniej informacji w polskim internecie.

Może pomyślicie o jakimś newsletterze?

Offline mytesla.com.pl

• MyTesla.com.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Lipca 30, 2015, 22:24 »
Ciekawy ten Wasz serwis. Koniecznie dorzucie informacje o SolarCity. O tej trzeciej spółce Muska, jest najmniej informacji w polskim internecie.

Może pomyślicie o jakimś newsletterze?

Cześć, dzięki za opinie i dobre słowo :) Serwis jest cały czas rozwijany, lada chwila pojawi się kilka nowości na stronie głównej, w tym także właśnie informacje o różnych projektach Elona Muska :)

Newsletter to dobry pomysł, na pewno go zrealizuję!

Offline mars76

• Weteran
  • MARS - Zmień swoje miejsce zamieszkania!
« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 30, 2015, 23:02 »
Trzymamy kciuki za super serwis ;))

Offline mytesla.com.pl

• MyTesla.com.pl
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 31, 2015, 00:51 »
Dzięki, niedługo spodziewajcie się sporo nowości na stronie, działam sam więc robię to po trochu. Z Wordpressem pomaga mi tylko jeden spec, ale ogólnie większość rzeczy robię sam, w tym np. projekt serwisu, który będzie teraz dokańczany (ze względów finansowych, które nie są małe).

Cieszy mnie jednak pozytywny odbiór :) Miło także usłyszeć opinie i propozycje zmian, jestem otwarty na wszystkie pomysły :)

Polskie Forum Astronautyczne

« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 31, 2015, 00:51 »